Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 2 căni orez brun gătit
- ½ ceapă galbenă, tocată
- 1 cățel de usturoi, mărunțit
- 1 ardei roșu, tăiat cubulețe
- ½ jalapeño, mărunțit (opțional)
- ⅓ cană coriandru proaspăt tocat
- 1 lingură ulei de măsline
- ½ căni fasole neagră din conservă (fără sare), scursă
- 1 ½ căni apă (sau zeamă de fasole)
- sare după gust
- piper după gust
Mod de preparare
- 1Sotează aromele: Încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugă ceapa și gătește până se înmoaie (3 minute). Adaugă usturoiul și gătește încă 20 de secunde.
- 2Fierbe fasolea: Adaugă fasolea neagră și apa. Mărește focul la mediu spre mare și lasă să fiarbă ușor.
- 3Combinare: Încorporează ușor orezul gătit. Gătește aproximativ 2 minute până când totul este cald și omogen.
- 4Finalizare: Adaugă coriandrul, ardeiul roșu și jalapeño chiar înainte de servire. Asezonează cu sare și piper după gust.

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!
