Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 200 g orez pentru sushi
- 200 g somon
- ½ avocado
- 100 g boabe de edamame
- ¼ castravete mediu
- ½ morcov
- 1 lingură semințe de susan
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingură oțet de orez
- 1 linguriță ulei de susan
- ½ lingură suc de lime
Mod de preparare
- 1Gătește orezul pentru sushi conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi lasă-l să se răcească ușor.
- 2Taie subțire avocado-ul, dă morcovul pe fâșii (julienne) și taie castravetele în semilune.
- 3Opărește edamame-ul dacă nu este gătit și scurge-l.
- 4Taie somonul în felii de aproximativ 1 cm grosime. Amestecă sosul de soia, oțetul de orez, uleiul de susan și sucul de lime; marinează „somonul” timp de 10 minute.
- 5Împarte orezul în două boluri. Așază deasupra somonul marinat, legumele și edamame-ul.
- 6Presară semințe de susan și stropește cu puțină marinadă ca dressing

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!
