Sari peste navigare
  • Primești un leu pentru fiecare ambalaj SGR returnat
    Reciclează cu Sezamo și primești puncte duble pentru fiecare ambalaj SGR returnat.

2 Porții
Nou

Cumpără ingredientele necesare sub rețetă

Ingrediente

  • 200 g orez pentru sushi
  • 200 g somon
  • ½ avocado
  • 100 g boabe de edamame
  • ¼ castravete mediu
  • ½ morcov
  • 1 lingură semințe de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură oțet de orez
  • 1 linguriță ulei de susan
  • ½ lingură suc de lime

Mod de preparare

  • 1
    Gătește orezul pentru sushi conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi lasă-l să se răcească ușor.
  • 2
    Taie subțire avocado-ul, dă morcovul pe fâșii (julienne) și taie castravetele în semilune.
  • 3
    Opărește edamame-ul dacă nu este gătit și scurge-l.
  • 4
    Taie somonul în felii de aproximativ 1 cm grosime. Amestecă sosul de soia, oțetul de orez, uleiul de susan și sucul de lime; marinează „somonul” timp de 10 minute.
  • 5
    Împarte orezul în două boluri. Așază deasupra somonul marinat, legumele și edamame-ul.
  • 6
    Presară semințe de susan și stropește cu puțină marinadă ca dressing
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente