Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • 200 g piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 100 g roșii cherry
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 linguri de iaurt simplu
  • 50 g de brânză feta
  • 1 linguriță de busuioc uscat
  • 1 linguriță de usturoi pudră
  • sare și piper

Instrucțiuni

  • 1
    Amestecă iaurtul grecesc cu toate condimentele, sarea și piperul.
  • 2
    Taie pieptul de pui în cuburi mari și adăuga-l în marinadă, amestecă și lasă să stea la frigider câteva ore sau, de preferință, peste noapte.
  • 3
    După ce puiul s-a marinat, pregătește frigăruile.
  • 4
    Spală roșiile, îndepărtează codițele și foloșește un cuțit ergonomic pentru a felia dovlecii. Înfige bucăți individuale de pui, roșii și felii de dovlecei pe frigărui, alternându-le și răsucindu-le într-o formă de acordeon.
  • 5
    Unge frigăruile cu ulei și așează-le pe un grătar încins la 180 °C.
  • 6
    Gătește câteva minute pe fiecare parte, până când carnea și legumele sunt aurii sau ușor rumenite. Fărâmițează brânza feta pe frigăruile și poftă bună!
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente