Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 200 g piept de pui
- 2 dovlecei
- 100 g roșii cherry
- 1 lingură ulei de măsline
- 3 linguri de iaurt simplu
- 50 g de brânză feta
- 1 linguriță de busuioc uscat
- 1 linguriță de usturoi pudră
- sare și piper
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Amestecă iaurtul grecesc cu toate condimentele, sarea și piperul.
- 2Taie pieptul de pui în cuburi mari și adăuga-l în marinadă, amestecă și lasă să stea la frigider câteva ore sau, de preferință, peste noapte.
- 3După ce puiul s-a marinat, pregătește frigăruile.
- 4Spală roșiile, îndepărtează codițele și foloșește un cuțit ergonomic pentru a felia dovlecii. Înfige bucăți individuale de pui, roșii și felii de dovlecei pe frigărui, alternându-le și răsucindu-le într-o formă de acordeon.
- 5Unge frigăruile cu ulei și așează-le pe un grătar încins la 180 °C.
- 6Gătește câteva minute pe fiecare parte, până când carnea și legumele sunt aurii sau ușor rumenite. Fărâmițează brânza feta pe frigăruile și poftă bună!

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!