Sari peste navigare
  • Dragi clienți,
    ne cerem scuze pentru indisponibilitatea temporară a site-ului nostru, cauzată de o întrerupere Cloudflare. Din cauza acestei probleme tehnice, este posibil ca și comenzile voastre să aibă întârzieri.
    Afișează mai multe

2 Portii

Cumpără ingredientele necesare sub rețetă

Ingrediente

  • făină pentru rulare
  • Pesmet
  • Sare după gust
  • 40 g brânză Comté
  • 2 felii de șuncă
  • ouă pentru rulare
  • Unt rafinat pentru prăjire

Preparare

  • 1
    Dezosăm carnea și îndepărtăm articulațiile.
  • 2
    Tăiem brânza în jumătate și învelim fiecare bucată într-o felie de șuncă.
  • 3
    Tăiem pieptul de pui pe lungime. Inserăm șunca și brânza și presăm carnea astfel încât pachețelul să rămână complet acoperit.
  • 4
    Sărăm carnea pe ambele părți și o dăm prin făină, ou și pesmet.
  • 5
    Se prăjește pe jumătate înmuiat în unt fierbinte, la foc mic, până devine rumen, pe ambele părți. În timpul prăjirii se ia unt din tigaie și se pune peste carne până când aceasta se rumenește.
Sezamo

Ingrediente