Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru carne

  • 500g de miel sau oaie, tăiată în bucăți
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 lingură de ghimbir ras
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingură de garam masala
  • 1/2 linguriță de pudră de chili (sau după gust)
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • 1 lingură de coriandru măcinat

Ingrediente pentru sosul de spanac (saag):

  • 400g de frunze proaspete de spanac, spălate și tocate
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 lingură de ghimbir ras
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingură de pudră de turmeric
  • 1 lingură de pudră de chili
  • 1 lingură de garam masala
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • 2 linguri de pudră de coriandru

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1
    Începeți prin a pregăti carnea. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal și prăjiți ceapa tocată până devine moale și ușor auriu.
  • 2
    Adăugați usturoiul tocat și ghimbirul ras la ceapă și gătiți timp de 1-2 minute sau până devin aromate.
  • 3
    Adăugați carnea tăiată în bucăți și gătiți-o până se rumenește pe toate părțile.
  • 4
    Adăugați condimentele - coriandru măcinat, garam masala, pudra de chili, sare și piper. Amestecați bine pentru a acoperi carnea cu aceste condimente și lăsați-o să gătească pentru câteva minute.
  • 5
    Într-o cratiță separată, încălziți uleiul și prăjiți ceapa tocată până devine moale.
  • 6
    Adăugați usturoiul tocat și ghimbirul ras și gătiți-le timp de 1-2 minute.
  • 7
    Adăugați toate condimentele - pudra de coriandru, pudra de turmeric, pudra de chili, garam masala, sare și piper. Amestecați bine.
  • 8
    Adăugați frunzele de spanac. Gătiți-le până se înmoaie și se reduc.
  • 9
    Folosind un blender sau un mixer vertical, transformați amestecul de spanac într-o pastă fină.
  • 10
    Adăugați pasta de spanac la carnea gătită și amestecați bine. Lăsați să fiarbă pentru aproximativ 10-15 minute pentru a se combina aromele.
  • 11
    Rectificați gustul cu sare și piper, după nevoie.
  • 12
    Serviți Saag Gosht cu orez basmati sau pâine naan proaspătă. Poate fi garnisit cu smântână și mărar proaspăt tocat.
Sezamo

Ingrediente pentru carne

Ingrediente pentru sosul de spanac (saag):