• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
2 PorțiiAtingeți

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingredientele pentru Pad Thai

  • 2 Pachete de tăieței
  • 1 Pungă de creveți
  • Brânză tofu
  • 2 Ouă
  • Unt de arahide după gust
  • 3 căței de usturoi tocați fin
  • 3 linguri de ulei vegetal
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 ceașcă de morcovi tăiați rondele
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 2 linguri de sos de pește
  • 1/4 ceașcă de apă
  • 2 linguri de zahăr brun

Garnituri

  • Felii de lămâie
  • Mărar proaspăt

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1Puneți tăițeii de orez într-o farfurie și acoperiți-i cu apă fierbinte. Lăsați-i să se înmoaie timp de 30 de minute, apoi scurgeți-i.
  • 2Într-o tigaie mare, încingeți uleiul pe foc mediu și adăugați usturoiul și ardeiul iute (dacă doriți să fie picant). Gatiti-le timp de 1-2 minute.
  • 3Adăugați creveții sau carnea și gătiți-le până se rumenesc. Dacă folosiți tofu, prăjiți-l până când devine auriu.
  • 4În partea laterală a tigăii, spargeți ouăle și amestecați-le până se prăjesc bine. Apoi, combinați-le cu creveții sau carnea din tigaie.
  • 5Adăugați tăițeii de orez în tigaie și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele.
  • 6Adăugați mugurii de bambus sau legumele tăiate în bucăți mici și gătiți timp de 2-3 minute.
  • 7 Într-un bol separat, amestecați zeama de lămâie, zahărul brun, sosul de pește (sau sosul de soia) și apa. Adăugați amestecul în tigaie și amestecați bine.
  • 8Continuați să gătiți amestecul până când tăițeii sunt fragezi și absorb sosul, adăugând apă, dacă este necesar.
  • 9Adăugați ceapa verde și untul de arahide, amestecați și gătiți încă 1-2 minute.
  • 10Serviți Pad Thai-ul decorat cu felii de lămâie, boabe de soia și mărar sau coriandru proaspăt tocat.
Tip
Aceasta este o rețetă de bază pentru Pad Thai, dar puteți personaliza ingredientele și aromele în funcție de preferințele dvs. Acest fel de mâncare poate fi adaptat pentru a fi vegetarian sau vegan prin înlocuirea ingredientelor de origine animală.
Sezamo

Ingredientele pentru Pad Thai

Garnituri