Sari peste navigare
  • Informații privind modificarea comenzilor adiționale
    Pentru ca fiecare livrare să decurgă fără probleme, completarea comenzii este posibilă până cu 24 de ore înainte de livrare. Îți recomandăm să plasezi comanda puțin mai devreme decât de obicei.

Cumpără ingredientele necesare sub rețetă

Ingrediente

  • 1 ceapă
  • 40 g morcov, tocat fin
  • 50 g zucchini, tocat fin
  • 25 g ardei gras roșu, tocat fin
  • 125 g pastă de tomate
  • 3 roșii proaspete, tocate
  • 2 căței de usturoi
  • Paste (spaghetti), cantitate în funcție de preferințe
  • 50 g linte roșie
  • Busuioc proaspăt (tocat), pentru decor
  • sare după gust
  • piper după gust
  • Opțional: brânză vegană sau drojdie inactivă pentru presărat deasupra

Mod de preparare

  • 1
    Într-o tigaie adâncă, încălzește uleiul de măsline și sotează ceapa tocată până devine translucidă.
  • 2
    Adaugă morcovul, dovlecelul și ardeiul roșu tocate. Călește-le pentru puțin timp, până încep să se înmoaie. Apoi adaugă usturoiul mărunțit și sotează încă un minut.
  • 3
    Adaugă roșiile tocate, lintea hidratată și pasta de roșii; pune un strop de apă dacă este nevoie. Acoperă și lasă să fiarbă încet aproximativ o oră (sau până când lintea și legumele sunt moi), amestecând din când în când și adăugând apă dacă sosul devine prea gros.
  • 4
    Între timp fierbe spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • 5
    Amestecă pastele fierte cu sosul. Dacă pregătești porții în avans, ia în calcul să amesteci pastele cu sosul chiar înainte de servire.
  • 6
    Asezonează cu sare și piper după gust, presară busuioc tocat. Dacă dorești, adaugă deasupra o alternativă de brânză vegană sau drojdie inactivă.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente