Skip navigation
  • Dragi clienți,
    ne cerem scuze pentru indisponibilitatea temporară a site-ului nostru, cauzată de o întrerupere Cloudflare. Din cauza acestei probleme tehnice, este posibil ca și comenzile voastre să aibă întârzieri.
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • un dovleac plăcintar
  • o căpățână de usturoi
  • 500 de grame de gnocchi
  • 70 de grame de smântână lichidă
  • 150 de ml de supă concentrată
  • 60 de grame de mozarella
  • o mână de cimbru
  • 30 de grame de parmezan
  • o lingură de ulei de măsline
  • sare după gust
  • piper după gust

Instrucțiuni:

  • 1
    Preîncălzește cuptorul la 190 °C și pregătește o tavă de copt.
  • 2
    Taie partea superioară a căpățânii de usturoi, astfel încât să se vadă toate cățeii. Curăță dovleacul plăcintar, scoate semințele și taie-l în bucăți mici. Pune-le în tavă împreună cu usturoiul, asezonează cu sare și piper și stropește totul cu puțin ulei.
  • 3
    Dă la cuptor 25 de minute, sau până când dovleacul și usturoiul devin moi. Stoarce cățeii copți din coajă și transferă tot conținutul tăvii într-un blender. Adaugă frunzele de cimbru, smântâna și supa, apoi mixează până obții un sos cremos și gros. Dacă e prea dens, adaugă puțină supă în plus.
  • 4
    Pune gnocchi cruzi într-un vas termorezistent, adaugă sosul de dovleac, amestecă bine și nivelează suprafața. Presară deasupra mozzarella rasă și parmezan fin, apoi coace timp de 25 de minute, până când gnocchi sunt gătiți complet și stratul de deasupra devine auriu și ușor crocant.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente