Skip navigation
  • Dragi clienți,
    ne cerem scuze pentru indisponibilitatea temporară a site-ului nostru, cauzată de o întrerupere Cloudflare. Din cauza acestei probleme tehnice, este posibil ca și comenzile voastre să aibă întârzieri.
    Show more

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • 180 g de morcov
  • o mână de ceapă verde
  • 50 g de făină albă
  • 2 ouă
  • un cățel de usturoi
  • câteva frunze de cimbru
  • sare după gust
  • piper după gust

Pentru sos

  • 150 de g de brânză de vaci semi degresată
  • un cățel de usturoi
  • un vârf de sare
  • o mână de pătrunjel

Mod de preparare

  • 1
    Curăță și dă morcovii pe răzătoarea fină. Pune-i într-un bol și adaugă ceapa verde tocata fin, un cățel de usturoi zdrobit, frunzele de cimbru, ouăle și făina. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă totul până obții un aluat compact și lipicios.
  • 2
    Încinge o tigaie cu suficient ulei. Când este bine încins, adaugă grămăjoare de aluat și formează chifteluțe. Prăjește-le pe ambele părți până devin aurii și bine făcute, apoi scoate-le pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  • 3
    Amestecă brânza de vaci cu usturoiul zdrobit și pătrunjelul tocat fin. Condimentează cu sare și omogenizează.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente

Pentru sos